Продуктите Био Баланс се произвеждат за Нобел Фарма България от Biocare Copenhagen A/S Дания.


Нобел Фарма България:

През 2003 година Nobel Ilac Sanayii ve Ticaret A.S. разкри свой клон и в България – Нобел Фарма (Nobel Pharma Ltd.).

Лекарствените продукти, които Нобел Фарма България предлага, са в следните основни фармакологични групи:

  • Храносмилателна система и метаболизъм – антиацидни, противоязвени и др.;
  • Сърдечно-съдова система – ангиотензин-2 инхибитори, лекарствени продукти, регулиращи холестерола и др.;
  • Дерматологични лекарствени продукти – антимикотични и др.;
  • Антиинфекциозни за системна употреба – антибактериални, антимикотични и др.;
  • Мускулно-скелетна система – противовъзпалителни, противоревматични и др.;
  • Нервна система – аналгетици, антипиретици, антидепресанти и др.;
  • Дихателна система – противоастматични, за лечение на кашлица и простудни заболявания, за лечение на болно гърло и др.

Централният офис на Нобел Фарма за България е в гр. София, а медицински представители има в следните 9 града: Благоевград, Перник, Плевен, Пловдив, Стара Загора, Велико Търново, Русе, Бургас и Варна.

Мисия

Нашата мисия е да дадем на хората възможност за по-добро здраве и качество на живот, като използваме най-новите постижения в областта на фармацията и предлагаме висококачествени продукти на достъпни цени.

Целта ни е да поддържаме висок стандарт на работа и коректност на обслужването, да бъдем открити и отговорни в отношенията си с партньорите и пациентите, и най-вече полезни за хората.

Предизвикателството, изправено пред нас е да намерим мястото си на пазара на лекарствени средства в България, благодарение на ефективното си управление и фирмени ценности като коректност, отговорност и всеотдайност.

Главната цел на Нобел Фарма е непрестанно да подновява и подобрява продуктовата си листа, като така отговаря на високите очаквания на своите партньори и клиенти.


Biocare Copenhagen A/S:

Biocare Copenhagen A/S е датска био-венчър фирма, специализирана в хранителни добавки и медицински изделия, съдържащи микробни активни вещества, насочени към стомашно-чревни заболявания, инфекции и имунитет.

Фирмата е основана през януари 2012 г. като съвместно предприятие между датското Министерство на науката, технологиите и иновациите, Jesper N. Gantzel (главен оперативен директор) и Søren B. Thomsen (главен изпълнителен директор).

Дейността на Biocare се основава на изследвания и разработки от университетската болница в Копенхаген (Rigshospitalet) за пациенти, които се нуждаят от високоспециализирано лечение и предлага иновативен набор от продукти с клинично документирана ефикасност. Консултативен съвет, състоящ се от водещи датски лекари и медицински специалисти, непрекъснато държи Biocare в крак с последните научни достижения в областта на инфекциите, храненето и имунитета.

Фирмата е разработила редица продукти, вариращи от медицински изделия до хранителни добавки за специални медицински цели. Продуктите се доставят на водещи здравни компании в световен мащаб, и се продават с частни марки чрез международна мрежа от търговци в над 40 страни. Biocare има водеща позиция на пазара на пробиотици в няколко държави, предлагайки решения тип „plug and play“ на фармацевтичните компании, осигуряващи продукти на около 2,5 милиона души годишно. Продуктите Lactocare на Biocare, които се продават в аптеките, достигат пазарен дял от 70% в Дания през 2017 г. в категорията на пробиотиците.

Нашите продукти се произвеждат в ЕС съгласно GMP (добри производствени практики), ISO и HACCP (Анализ на опасностите и контрол на критичните точки), в съоръжения, специално предназначени за производството на продукти, съдържащи микробни активни вещества. Съоръжения с изцяло „чисти помещения“, предназначени за производство при изключително ниска относителна влажност, ни дават възможност да предлагаме продукти с много дълъг срок на годност, надвишаващи обичайния пазарен стандарт.

Biocare Copenhagen бе определена като фирма „Газела“ (бързорастяща) през 2016 г. и бе номинирана за „Предприемач на годината“ за 2016 г. (категория „Науки за живота“).

Royal DSM придоби Biocare Copenhagen през декември 2017 г. DSM е глобална научна компания, работеща в областта на здравеопазването, храненето и материалите. Компанията и свързаните с нея компании реализират годишни нетни продажби от около 10 милиарда евро с около 25 000 служители и са регистрирани на фондовата борса в Амстердам (Euronext NYSE) с пазарна капитализация над 12 милиарда евро. DSM е постоянен лидер в индекса за устойчивост на Dow Jones и компанията току-що бе поставена на второ място в „Списък с компаниите, които ще променят света“ на списание Fortune. DSM е най-големият доставчик на хранителни разтвори в света и е сред водещите доставчици на витамини, омега мастни киселини, каротеноиди, хранителни премикси и т.н., като се стреми да стане ключов играч в областта на решенията за чревното здраве, предлагайки широк набор от продукти в гамата на пробиотиците, пребиотиците, ензимите и др.

Свържи се с нас
  1. Съгласен съм с Политиката за защита на личните данни