Как да подготвим бебето за лятната почивка с последно поколение синбиотик

Най-често сме изложени на риск от летни вируси в морските курорти, около водни басейни. Характерните симптоми на този тип вирус включват повръщане, диария, повишена температура, отпадналост, липса на апетит.

 

Най-добрата превенция разбира се е хигиената - мийте ръцете си при всяка възможност, носете антидезинфектант и мокри кърпички на спиртна основа. Избягвайте храненето в съмнителни заведения, както и хранителните продукти, които се продават на улицата и на плажа.

 

Здравето започва от стомаха. Затова е важно да поддържаме балансираната му микрофлора. Пробиотиците са живи бактерии, които живеят в храносмилателната ни система и отделят естествени антибиотици, като така намаляват чревните инфекции и поддържат нормалния киселинен баланс на стомаха. Уви, когато сме на почивка, често е трудно да си набавим необходимите пробиотици чрез храната. Затова е добре да се снабдите с пробиотични средства и да ги приемате превантивно. 

 

Само едно саше Био Баланс на ден е достатъчно за поддържането на баланса на чревната микрофлора и за подсилването на имунитета.

 

Сериозно предимство на Био Баланс и Био Баланс бейби е, че са 5-то поколение синбиотик. Синбиотик е продукт, който освен пробиотик, съдържа и пребиотик - “храна” за пробиотичните бактерии, която усилва полезното им действие. Микроорганизмите в Био Баланс и Био Баланс Бейби са защитени с два слоя от киселинната среда в стомаха и стигат живи до тънките черва, за да изпълнят функцията си - да балансират чревната микрофлора и доброто състояние на стомашно-чревния тракт.

 

В допълнение - Био Баланс е в удобна опаковка. Био Баланс се приема директно или разтворен във вода, а Био Баланс Бейби - разтворен в течност или храна.

 

За по-спокойна и хубава лятна почивка, не забравяйте пробиотика. Търсете Био Баланс и Био Баланс Бейби в аптеките.


НАЗАД